mariawalkerandersson.blogg.se

En blogg om en Kostvetares tankar kring mat, hälsa och träning och livet däremellan!

wolf of wallstreet

Kategori: Allmänt

vardagen har kickat igång vilket innebär lite mindre tid på sina händer. Men veckan har varit otroligt trevlig än så länge. en lyckad kväll med studierådet för kostvetenskap igår på GH med runt 40 st nya och gamla koststudenter. Hade även Amanda med mig hem eftersom vi började tidigt idag och hon bor i Stockholm, det är mysigt med lite gäster då och då måste jag säga - min säng har gott om extra centimeter för det, och även bäddsoffan för dem som vill det ;)
 
Idag stod motiverande samtal på schemat vilket handlade en special samtalsmetod om hur man ska prata med patienter som behöver förbättra någon ohälsosam levnadsvana, men metoden bygger på att patienten själv ska komma fram till förändringen istället för att rådgivaren säger åt patienten vad den ska göra. Intressant! 
 
Efter skolan blev det löptur med syrran och sen snabba ryck in till stan för att gå på Wolf of Wallstreet som hade studentrabatt - 60 kr hela vardagsveckan - lätt värt. mycket knark, svordomar och sex, men även en hel del skratt. Den får godkänt, men inte mer. gillar man att sitta med Leonardo Dicaprio i biomörkret i 3 timmar är det lätt värt att se den!
 

ordfförande Idas visar vackert upp Culinatröjan :D
 
 
Kommentera inlägget här: