mariawalkerandersson.blogg.se

En blogg om en Kostvetares tankar kring mat, hälsa och träning och livet däremellan!

Buffé nr 11 är ute

Kategori: Allmänt

ja, så damp det äntligen ner i brevlådan - novembernumret av Buffé med alla grejer jag och Tess jobbat med under praktiken. Köttbullsprojektet är såklart det största arbetet men i stort sett alla recept har vi antingen provlagat eller arbetat fram under praktiken, så spännande att se det i tryck! Julgodiset på Linas Curry och knäcken har vi nog jobbat mest med utanför köttbullarna. & Cannelonin i "halv tolv"-avsnittet har (vi och) Sofia lagat typ 20 ggr känns det som! 
 


 
Så förutom att testa köttbullarna finns det massa saker jag vill rekommendera er att laga från det här fina numret:
 1. Saffranskransen är helt ljuvlig nu till adventstider!!
 2. sötpotatisplättarna i avsnittet "vardagsrätter" är supergoda
 3. bönkakan på sista sidan är också en riktig höjdare - perfekt för den som älskar morotskaka men vill ha en variant på den
 4. På "Linas Curry" finns ett recept på Noisettetoppar med apelsinchoklad. alltså JEZUS. behöver inte säga mer, dom tog slut fort efter att vi provlagat receptet! (gillar man inte apelsinchoklad kan man ta någon annan av Marabous choklader som inte har alltför stora bitar i). Kaffekolan på den sidan är också jättegod.

så ta en kopp kaffe och njut av en bra tidning!! (kan behövas nåt gott att tugga på till kaffet: varning för  att man blir suktad!!) om ni har nån fråga om nåt i tidningen är det bara att fråga :) !

KOMMENTARER:

 • amanda säger:
  2014-11-20 | 07:57:21
  Bloggadress: http://aal.blogg.se

  Så himla kul!!
  Tänk att ni vart med och gjort det där, och sedan få den i brevlådan. Måste va en fin känsla!

Kommentera inlägget här: