mariawalkerandersson.blogg.se

En blogg om en Kostvetares tankar kring mat, hälsa och träning och livet däremellan!

Vecka 1

Kategori: Allmänt

Vilken vecka det har varit! Har börjar min praktik (eller verksamhetsförlagda utbildning som det så fint heter) på Icas kundtidning Buffé i måndags.Så från och med nu är jag en pendlare eftersom redaktionen ligger i centrala stockholm. Än så länge går pendlingen bra, sitter för det mesta och småslumrar på tåget tillsammans med alla andra morgontrötta som måste åka tåg en timme till jobbet. Aningen sömnbrist den här veckan skulle jag gissa att jag har sen denna vecka, men det är ju inget man dör av.
 
Praktiken har varit jätterolig faktiskt. Jag och Tess spenderar mestadels av vår tid i provköket som är som en stor glaslåda på en våning där vi och massa andra  företag anställda av OTW har sina redaktioner och kontor. I povköket får vi provlaga en hel massa recept som kanske ska vara med i tidningen, eller som redan är bestämda att de ska vara med i tidningen men behöver någon sista justering för att bli optimal. Vi har även börjat "labba" massa med köttfärs i slutet på veckan... vi får se vart det projektet tar oss! 
 
igår var jag på en finfin liten kräftskiva hemma hos Carro, Elin och Anton och idag ska finkläderna på för att gå på gasque för våra nollor. ska bli roligt och lite sorgligt att ha nollningens sista aktivitet!


snart jul !

när det finns för mycket av nåt man provlagat är det bara att mejla alla på hela våningen så tar det slut ganska fort! speciellt när det bakas saffranskrans i september!