mariawalkerandersson.blogg.se

En blogg om en Kostvetares tankar kring mat, hälsa och träning och livet däremellan!

mamma

Kategori: Allmänt

vad skriver man när det som hänt inte går att formulera. När det gör så fruktansvärt ont att bara yttra orden. När hela kroppen spänns och ansiktet grimaseras vid blotta tanken på olyckan, på dig. Sorgen värker i hela kroppen och det enda jag vill är det jag inte kan få - att få krama, prata, vara nära dig igen. för plötsligt, för hänsynslöst, för tidigt, för fel, för hemskt, för sorgligt, för brutalt, förjävligt för att ens förstå.
 
Jag älskar dig mamma.
 
 

time to catch some fire

Kategori: Allmänt

Åh dagarna flyger verkligen fram såhär på vårkvisten. Nyss var det påsk och snart är det valborg. & eftersom man bor i Uppsala är ju inte valborg bara den 30:e april på kvällen utan det är ju skvalborg, kvalborg, valborg, finalborg. Och emellan detta ska jag hinna fira två födelsedagar fredag och lördag, en av dem i Norrköping en av dem i Uppsala. Efter det far vi till Umeå och är med i Kostbollen - kostmässa, brännbollsturnering, gasque och massa kul med dietist och kostvetarstudenter från Umeå och Göteborg. Och sen ska mitt första milslopp springar på Blodomloppet och ja, sen är det ju snart sommar! Emellan allt detta har jag även tänkt grilla massa med fina vänner i sommarsolen, plugga en hel del och skriva en tenta och massa arbeten, jobba ett par gånger på Fjällnora och sist men inte minst försöka springa så att jag är på topp den 20 maj! 
 
 
Nå. En dag i taget och njut av vårsolen!

LOVE PUGS

Kategori: Allmänt

 

Vet inte vad det är med dem, men jag älskar mopsar! Nån gång hoppas jag innerligt att jag äger en egen som jag får gosa med varje dag. Men den dagen är nog långt in i framtiden. 'Så länge får jag ha på mig mina mopsstrumpor från Monki som jag fick av syrran i påskpresent och så kan jag titta ned på mina fötter och små-le och njuta av sötheten!